Grundfilosofi

Agreement Consulting Group er bygget på grundfilosofien at “en aftale er en aftale” – uanset om det gælder pris, tid eller kvalitet. Den gennemsyrer alt, hvad vi gør internt som eksternt. Den er dét udgangspunkt, som vi dagligt møder hinanden, samarbejdspartnere og kunder med og ses også afspejlet i vores mission, vision og værdier.


Mission

Vi er en uafhængig rådgiver og leverandør til vores erhvervs- og privatkunder. Vi passer på vores kunder, beskytter deres interesser, udviser fuld diskretion og leverer vores vidensbank til dem – både indenfor byggeteknik, projektstyring og konfliktløsning. Vi arbejder selv målrettet efter vores grundfilosofi om, at en aftale er en aftale.

Vision

Vi vil være den foretrukne partner for konsulentydelser til byggeindustrien og til private kunder. Vi vil være kendetegnet for en indgående viden inden for alle stadier og grene af byggeprocessen. Vi skal i processen fastholde værdigrundlaget at en aftale er en aftale, uanset størrelsen på vores organisation.

Kerneværdier

  • Etik: Etik er et bærende element i vores måde, hvorpå vi driver forretning. Vi behandler hinanden, vores samarbejdspartnere og kunder med respekt og er en troværdig samarbejdspartner.
  • Professionalisme: Vi er personlige i vores tilgang til omverdenen, og er opmærksomme på at agere ambassadører for god dømmekraft og høflig optræden til et niveau, som man kun kan forvente af én, som er uddannet til at gøre et godt stykke arbejde.
  • Kompetence: Vores personale er veluddannede inden for den spidskompetence, som de skal levere og gør os i stand til at levere og bibeholde en høj kvalitetsservice overfor vores kunder.
  • Rettidig omhu: Vi forstår vigtigheden og værdien af tid og overholder de aftalte deadlines.