Commissionering

Kvalitetssikring, test eller funktionsafprøvning – kært barn har mange navne. Nogle vil måske anfægte at det er det samme som Commissionering, men der er store kontraster imellem disse ord og betydningen er kolossal – Agreement Consulting kender til disse forskelle.

Vi udfører commissionering, ud fra det specifikke projekt og ikke blot efter en generel manual. I denne fase er det vigtigt at kende anlæggene selvstændigt men også i samspillet med andre anlæg. Begrebet commissionering kommer fra skibsindustrien, denne indførte dette begreb for netop at sikre at samspillet – hvor senarierne blev udtænkt og udfordret i dette forløb. Kun sådan kan man få en risikovurdering der inddeler i de kritiske niveauer, men også faktisk tester niveauet og påvirkningen til andre anlæg.

Commissionering vinder frem i disse tider – nok fordi mange må sande, at de måske fik den komponent de havde bestilt, men at få fuldskalatestet denne alene og i samspillet til andre anlæg, er et faktum at det aldrig blev gjort eller gjort korrekt. Mange parametre kan ligge under et commissionering forløb, stress-test og tværfaglige test eller måske gængse redundansinstallationer.

Med Agreement Consulting på holdet, så sikrer du at dit byggeprojekt får en tilfredsstillende virkningsgrad og en driftssikker cyklus der sikrer levetid, energiparametre og udfaset nedetider af din produktion.