Byggerådgiver

Lad Agreement Consulting være din professionelle byggerådgiver. Er du eller din virksomhed i opstartsfasen af en byggesag, så kan vi tilbyde at løfte opgaven som din professionelle byggerådgiver og/eller styring af din opgave. Det uanset om sagen er indenfor nybyggeri, tilbygninger, renoveringsopgaver eller drifts- og vedligeholdelsesopgaver.

Vi står altid klar til at hjælpe din virksomhed og sikre jer det bedste resultat,- såvel proces- som kvalitetsmæssigt, der lever op til jeres forventning.

Som jeres byggerådgiver vil vi bestræbe os på at planlægge og hjælpe jer, bedst muligt. I dag er der mange forhold der skal have fokus og eksekveres med det rette element af kompetencer. Vi tilbyder alle ydelser indenfor disse byggeri segmenter. Nedenfor her, ser du et udpluk af disse:

 • Sparring omkring procesforløb.
 • Udbudsbeskrivelser.
 • Udarbejdelses af kontrakter, tidsplaner m.m.
 • Udarbejdelse af tilbudsmateriale.
 • Udarbejdelse af PSS (Plan for Sikkerhed og Sundhed)
 • Udarbejdelse af kvalitetssikrings dokumenter.
 • Fag-kvalificeret eftersyn af arbejdet under udførelsen.
 • Udarbejdelse samt screening af arbejdsmiljømæssige risici.
 • Udarbejdelse af APV for byggesagen.
 • Udarbejdelse af tiltag til særlige miljøkrav.
 • Deltagelse og/eller styring i byggemøder.
 • Deltagelse og/eller styring af Sikkerhedsmøder.
 • Konfliktløsning på sagen.

Der kan være forskelligartet ønsker til vores position på byggesagen – fælles for alle er dog, at vi loyalt går i front for at hjælpe dig og/eller din virksomhed, så du/I får det bedste resultat. Vores arbejdsproces er dialogbaseret, hvorfor du/I aldrig mister overblikket eller den viden der sikrer dig din position som bygherre og/eller entreprenør.

Ved at benytte Agreement Consulting, så sikrer du dig/I at I leverer de rette oplysninger og/eller løsninger, som på sigt kan spare jer for ærgerlige udgifter.

Vi bruger vores mange års erhvervserfaring indenfor alle faser af byggeriets aspekter, hvorfor du kan forvente en allround medspiller, hvis du entrerer med os. Vi kender byggeriets ”spilleregler” og bliver for os, helt naturligt en del af dit team, hvis vigtigste rolle er at passe på dig/Jer. Herunder modtager du en kontinuerlig sparring omkring de forhold der påvirker eller udfordrer forløbet, så du som kunde altid kender status og konsekvenser i tilvalg eller fravalg.

Agreement Consulting har et veludbygget netværk, som vi ikke tøver med at trække på, hvis dette bliver nødvendigt. Hvor der er behov for det, vil vi sørge for at opgaverne bliver løst i samspil med andre kompetente aktører, da vi erfaringsmæssigt ved at denne dialog, er et vigtigt parameter for at skabe den rette succes for din virksomhed.

Vi udfører vort arbejde på forkant med projektets fremdrift og er gode til at manøvre rundt i byggeforløbet, til gavn for dine synspunkter, rettigheder samt ønsker.

Vi falder ind i byggeprocesserne og forstår problemstillingerne der kan fremkomme, før de opstår. På denne måde sikre vi os at samspillet og processerne køre gnidningsfrit. Vi starter ikke unødige konflikter, men er bestemt ej heller konfliktsky.

Vi bestræber os på at levere en tryghed for din virksomhed, så der ikke bliver brugt unødvendige ressourcer, gennem målrettet og seriøst arbejde overholder vi derfor altid vores deadlines.

Som en kunde udtalte:

Agreement Consulting, har hele tiden været en værdifuld og meget professionel rådgiver, og har håndteret opgaverne og udfordringerne på en afbalanceret måde, således at vi som kunde, har haft mulighed for selv at være involveret i det omfang, vi har haft brug for og indsigt til.”

Kontakt os og hør mere om hvordan vi vil kunne hjælpe dig med professionel byggerådgivning…

Kontakt os