Bygherrerådgivning

Når du som kunde indgår en aftale med Agreement Consulting, så køber du ”know-how”, erfaring, teknisk byggeindsigt og ikke mindst en sikkerhed for at nå i mål og imødekomme forventningerne til kvalitet, tidsestimater og det færdige resultat.

Vi bliver din ressource. Vi passer på dig og dit projekt. Med udgangspunkt i vores solide erfaring med alle typer af byggesager navigerer vi optimalt i forhold til de påvirkninger der er tilstede på det specifikke projekt omkring økonomi, kvalitet, tid og andre aktører.

Vi kontrollerer kvaliteten og fremdriften på projektet, rådgiver i eventuelle tilvalg af løsninger og produkter og sikrer dig, at ekstraarbejde og tillægsydelser også har det rette prisblad i forhold til markedstendenserne.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig med Bygherrerådgivning…

Kontakt os

“Vi har konstateret at de aftaler og modtaget tilbud vi har fået fra Agreement Consulting, altid har levet op til til det aftalte og aldrig svigtet og overrasket på negativ vis, hverken på kvaliteten, oplyst tidshorisonter samt de økonomiske rammer… Det har således skabt fuldt tilfredshed for os som virksomhed og endvidere skabt et længerevarende samarbejde med Agreement Consulting.”

Allan Rasmussen, Aut. VVS-Installatør / H. Chr. Nielsen & Co. A/S