Vi søger en personlig assistent

Agreement Consulting er en kendt for sin professionalisme og kompetencedygtighed. Vi leverer konkurrencedygtig rådgivning til vores kunder indenfor arkitektur og byggebranchen. Vi bor på Bremerholm 31 Indre By, og har gennem de sidste 10 år i branchen etableret et enormt netværk og kundeportefølje. Dette gør at vi nu søger ekspansion. Virksomheden er i vækst, og søger dertil én eller flere dygtige konsulenter og en PA der kan bidrage med deres kompetencer, og som kan hjælpe med at tilbyde de bedste vilkår for nuværende og potentielle kunder. Vi vil stille vores fulde kundeportefølje, netværk og læringskompetencer til rådighed for vores potentielle nye medarbejder(e).

Stillingen

Kunne du tænke dig at blive personlig assistent for indehaver Jacob Stryhn? Og kunne du tænke dig at arbejde i en ambitiøs organisation med fokus på fremgang og vækst? Har du kendskab til byggebranchen, anlægs- og udviklingsprojekter? Har du lyst til både at arbejde med større og mindre projekter, samt bistå den øvrige organisation med vigtige opgaver, så er du måske vores nye personlige assistent. Her vil derfor være et stort ansvar, som du som vores medarbejder påtager sig, og vi søger derfor en person, der har hovedet skruet ordentligt sammen. Det er vigtigt at kunne holde fokus, og hele tiden være effektiv og produktiv i forhold til de mange arbejdsopgaver der vil blive pålagt dig, Som personlig assistent kommer du til at indgå i direkte samarbejde med Jacob Stryhn (indehaver) i en professionel projektledelsesorganisation, hvor nøgleordene professionalisme, netværk, ambition og ansvarlighed er i centrum. Opgaverne omfatter alt indenfor, men ikke udelukkende ad-hoc opgaver, produktion af udbudsmateriale, kundekontakt, lead-generering, opretholdelse og opfølgning på diverse grupper og medlemskaber som Jacob Stryhn er administrator for og medlem af. Vi lægger i teamet vægt på, at vi har et fælles ansvar for at løse de opgaver der opstår, så vi forventer at du vil indgå i sparring på tværs af projekter og ofte også påtager dig rollen som projektassistent på Jacob Stryhns projekter.

Kvalifikationer

Du har enten en relevant uddannelse indenfor PA-faget eller relevant erfaring fra tidligere stillinger. Dertil er du teknisk velfunderet, logisk tænkende, hårdtarbejdende samt passioneret for dit arbejde. Du vil blive anset som en ambassadør for virksomheden, og forventes derfor at agere sådan. Du er omhyggelig og løser dine opgaver med rettidig omhu. Du er åben og søger samarbejde og involvering af kunder og interessenter internt og eksternt. Du er god til at kommunikere både internt og eksternt. Du fremstår med et positivt engagement og har en god situationsfornemmelse. Du vil blive aflønnet efter kvalifikationer. Ønsket tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgning/CV

Ansøgning/CV sendes til jas@agreement.dkog markeres som: ’’Ansøgning PA Agreement Consulting’’ – gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte os på tlf.: +45 77 34 81 13. Alle henvendelser og ansøgninger behandles fortroligt.