Vi søger dygtige konsulenter

Agreement Consulting er en kendt for sin professionalisme og kompetencedygtighed. Vi leverer konkurrencedygtig rådgivning til vores kunder indenfor arkitektur og byggebranchen. Vi bor på Bremerholm 31 – Indre By, og har gennem de sidste 10 år i branchen etableret et enormt netværk og kundeportefølje der gør, at vi nu søger ekspansion. Virksomheden er i vækst, og søger dertil én eller flere dygtige konsulenter der kan bidrage med deres formåen, og som kan hjælpe med at tilbyde de bedste vilkår for nuværende og potentielle kunder. Vi vil stille vores fulde kundeportefølje, netværk og læringskompetencer til rådighed for vores potentielle nye medarbejder(e).

Stillingen

Kunne du tænke dig at blive en projektleder og sparringspartner hos os? Og kunne du tænke dig at arbejde i en i en ambitiøs organisation med fokus på fremgang og vækst? Har du kendskab til byggebranchen, anlægs- og udviklingsprojekter? Har du lyst til både at arbejde med større og mindre projekter, samt bistå den øvrige organisation med vigtige opgaver, så er du måske vores nye konsulent. Her vil derfor være et stort ansvar, som vores nye konsulent påtager sig, og vi søger derfor en person der har hovedet skruet ordentligt sammen.

Som konsulent/projektleder kommer du til at indgå i direkte samarbejde med Jacob Stryhn (indehaver) i en professionel projektledelsesorganisation, hvor nøgleordene professionalisme, netværk, ambition og ansvarlighed er i centrum.
Opgaverne omfatter alt indenfor projektering, ad-hoc, bygge- og bygherrerådgivning samt byggestyring. Vi lægger i teamet vægt på at vi har et fælles ansvar for at løse de opgaver der opstår, så vi forventer at du vil indgå i sparring på tværs af projekter og ofte også påtage dig rollen som projektassistent på Jacob Stryhns projekter. Dit arbejde vil blive påvirket af de eventuelle kundekrav og indgåede aftaler der vil kunne opstå. Dagligdagen vil bestå af hektisk aktivitet, der vil som regel være mange bolde i luften på tværs af projekter, og vores konsulent skal derfor kunne holde hovedet koldt i stressede situationer. Derudover ser vi gerne, at personen har kompetencer indenfor forretningsudvikling, da dette er noget som vores kunder til tider søger hos os.

Kvalifikationer

Du har en relevant uddannelse indenfor byggebranchen (ingeniør, arkitekt mv.) eller indenfor projektstyring. Dertil er du teknisk velfunderet, logisk tænkende, hårdtarbejdende samt passioneret for dit arbejde. Du har erfaring med lignende arbejde andetsteds mv. Du agerer som en god ambassadør for projektet og virksomheden.

Du er omhyggelig og løser dine opgaver med rettidig omhu. Du er åben og søger samarbejde og involvering af kunder og interessenter internt og eksternt. Du er god til at kommunikere internt og eksternt. Du fremstår med et positivt engagement og har en god situationsfornemmelse. Certificeringer såsom en IPMA-C eller en Prince 2 projektlederuddannelse er helt klart store fordele at have – eller er indstillet på at tage uddannelsen inden for det første år af din ansættelse. Du vil blive aflønnet efter kvalifikationer. Ønsket tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgning/CV

Ansøgning/CV sendes til jas@agreement.dk og markeres som: ’’Ansøgning Konsulent Agreement Consulting’’ – gerne hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte os på +45 77 34 81 13.

Alle henvendelser og ansøgninger behandles fortroligt.