Totalentreprise

Skal du bygge nyt og ønsker du at have en professionel styring af din sag og projekt, så er Agreement Consulting et muligt bud på løsning af din opgave…

Igennem en længere årrække har vi arbejdet med forskellige typer af totalentreprise, hvor vi har løst sager af forskellige størrelser og tekniske karakterer og brancher, så vi har en solid byggeteknisk indsigt og erfaring der i tillæg til vores uddannelse, kan løse netop dit byggeprojekt.

Vi har ikke egne ressourcer indenfor alle fagdiscipliner i en totalentreprise, men har indgået strategisk samarbejde med nøje udvalgte samarbejdspartnere, hvorfor vi kan tilbyde kvalitetsmæssige ydelser indenfor alle discipliner.

Især på rådgiversiden har vi in-house discipliner med solide erfaringsgrundlag indenfor arkitekt- og ingeniørfagene.

Foruden dette, så modtager du som kunde samtidig et højt niveau af byggestyring, hvor alle normale ydelser indgår, såsom kvalitetssikring, opfyldelse af arbejdsmiljø etc.

Er dit projekt stadigvæk på ”tanke-niveau”, så kan vi også alene tilbyde arkitekt ydelse og ingeniør-beregninger til projektet.

Naturligvis sørger vi også for myndighedsgodkendelse, ligesom at vi på forhånd laver brandstrategirapport som også bliver godkendt forinden start.

Vi ser os selv som en mulig sparringspartner til dig som kunde, uanset hvor langt i processen du er omkring dit nye projekt.

Hvis du laver en aftale med Agreement Consulting – vil du modtage et kvalitetsbyggeri samt et dialogbaseret samarbejde undervejs i forløbet, hvor du bliver forelagt egenskaber ved dine valg af produkter samt en inddragelse af den fremtidige D&V plan for byggeriet.

Kontakt os for yderligere dialog, om netop dit kommende byggeri – fordi en aftale er en aftale…

Kontakt os

“Agreement Consulting overholder altid de indgået aftaler omkring deres ydelser og leverancer, ligesom deres support og velvilje til opgaveløsning altid er til stede…”

“Vi har igennem en årrække, opbygget et tillidsfuldt samarbejde med Agreement Consulting, der baserer deres ydelser på et løsningsorienteret fundament, sammensat med et højt kompetenceniveau samt en uvurderlig fortrolighed. Disse ingredienser og kompetencer, har serviceret alle vores fagområder med fuld tilfredshed…”