Totalentreprise

Skal du bygge nyt og ønsker du at have en professionel styring af din sag og projekt, så er Agreement Consulting en oplagt samarbejdspartner.

Vi har gennem en længere årrække arbejdet med forskellige typer af totalentreprise.Vi har løst sager af forskellige størrelser og tekniske karakterer og brancher, og har derfor en solid byggeteknisk indsigt og erfaring der i tillæg til vores veluddannede team sikrer at vi løfter netop dit byggeprojekt.

På rådgiversiden har vi in-house discipliner med solide erfaringsgrundlag indenfor arkitekt- og ingeniørfagene.

Vi har ikke egne ressourcer indenfor alle fagdiscipliner i en totalentreprise, men har i stedet indgået strategisk samarbejde med nøje udvalgte samarbejdspartnere og kan derfor tilbyde kvalitetsmæssige ydelser indenfor alle discipliner.

Som kunde vil du opleve et højt niveau af byggestyring, hvor alle normale ydelser indgår, såsom kvalitetssikring, opfyldelse af arbejdsmiljø etc.

Er dit projekt stadigvæk i overvejelsesfasen eller kun nået idéplanet, kan vi også alene tilbyde arkitektydelser og ingeniørberegninger til projektet og hjælpe dig videre til næste stadie. 

Vi sørger naturligvis for myndighedsgodkendelse, ligesom vi på forhånd laver brandstrategirapport til godkendelse inden opstart.

Alt i alt er vi en fleksibel sparringspartner, uanset hvor langt i processen med dit nye projekt.

Hvis du laver en aftale med Agreement Consulting vil du blive mødt med et dialogbaseret samarbejde fra start til slut og bliver forelagt egenskaber og konsekvenser ved dine valg af produkter samt en inddragelse af den fremtidige D&V plan for byggeriet. Og endeligt er resultatet et solidt kvalitetsbyggeri.

Kontakt os for yderligere dialog om netop dit kommende byggeri. Du er i trygge hænder for hos os er en aftale altid en aftale.

Kontakt os

“Agreement Consulting overholder altid de indgået aftaler omkring deres ydelser og leverancer, ligesom deres support og velvilje til opgaveløsning altid er til stede…”

“Vi har igennem en årrække, opbygget et tillidsfuldt samarbejde med Agreement Consulting, der baserer deres ydelser på et løsningsorienteret fundament, sammensat med et højt kompetenceniveau samt en uvurderlig fortrolighed. Disse ingredienser og kompetencer, har serviceret alle vores fagområder med fuld tilfredshed…”

Niels Høg Clausen, Afdelingsleder / WICOTEC Kirkebjerg