Renoveringer

Ordet renovering dækker over mange projekttyper – fra komplekse ombygninger til simple opfriskninger. Fælles for alle renoveringsprojekter er, at det er nødvendigt at have styr på de konsekvenser som renoveringen vil medføre såsom brandtekniske forhold som har indflydelse på valg af produkter.

Derudover er der også nødvendigt at kende Bygningsreglementet og de lovkrav der eksisterer, for at sikre at renoveringsprojektet er lovligt og ansvarligt gennemført. 

Alt dette – og mere til – kan Agreement Consulting hjælpe dig med at fastslå, ligesom vi også kan udføre din myndighedsansøgning, skitseprojekt og finde dine entreprenører og/eller styre disse.

Vi kender til de risici, der er tilstede ved ombygninger og renoveringer, og vi sikrer dig tryghed gennem hele processen og sørger for at du får kendskab til alle potentielle udfordringer før du står i dem. På denne måde kvalitetssikrer vi at dit renoveringsprojekt og sørger for et lovligt resultat af høj kvalitet.

Kontakt os for yderligere dialog om netop din renoveringsopgave… 

Kontakt os

“…Jeg fik et rigtig godt indtryk af Jacob Stryhn, og følte jeg kunne overlade opgaven til ham.

Det var nok en ”lille” opgave, i forhold til de store projekter Jacob Stryhn ellers tog sig af, men jeg har altid følt at mit projekt var lige så vigtigt, og når jeg henvendte mig, var det altid med stor entusiasme Jacob Stryhn tog sig af de problemer jeg kom med. Hans store faglige viden, hans ro og empati, gjorde at jeg var tryg.

Jacob Stryhn har fulgt byggeriet meget tæt, og hans gode diplomatiske samarbejdsevne har gjort at problemer hen ad vejen med byggefirmaet er blevet løst på en venlig måde, således at det blev et godt samarbejde for alle parter.

Jeg kan kun give Jacob Stryhn de bedste anbefalinger, og vil anbefale ham, hvor jeg hører der er job han kunne varetage.”

-Laila Bundsgaard