Renoveringer

Ordet renovering dækker over mange projekttyper – fra kompleksitet til simple opfriskninger. Fælles for dem alle er, at det er en nødvendighed at have styr på de konsekvenser som renoveringen vil medføre, fx brandtekniske forhold til valg af produkter. Derudover er der også en nødvendighed i at kende reglementet og dermed have kendskab til, hvor de gamle regler er lovlige og/eller, hvor de nye medfører større indgreb i det eksisterende ved omforandringen, for at leve op til Bygningsreglementet.

Alt dette – og mere til – kan Agreement Consulting hjælpe dig med at fastslå, ligesom vi også kan udføre din myndighedsansøgning, skitseprojekt og finde dine entreprenører og/eller styre disse.

Vi kender til de risici der er tilstede ved ombygninger og renoveringer, så hvis du entrerer med os, kan du være tryg i processen og sikre dig selv, at din renovering også bliver af et kvalitetsmæssigt højt niveau, ligesom at du får kendskab til alle udfordringer før du står i dem.

Kontakt os for yderligere dialog, om netop din renoveringsopgave… 

Kontakt os

“…Jeg fik et rigtig godt indtryk af Jacob Stryhn, og følte jeg kunne overlade opgaven til ham.

Det var nok en ”lille” opgave, i forhold til de store projekter Jacob Stryhn ellers tog sig af, men jeg har altid følt at mit projekt var lige så vigtigt, og når jeg henvendte mig, var det altid med stor entusiasme Jacob Stryhn tog sig af de problemer jeg kom med. Hans store faglige viden, hans ro og empati, gjorde at jeg var tryg.

Jacob Stryhn har fulgt byggeriet meget tæt, og hans gode diplomatiske samarbejdsevne har gjort at problemer hen ad vejen med byggefirmaet er blevet løst på en venlig måde, således at det blev et godt samarbejde for alle parter.

Jeg kan kun give Jacob Stryhn de bedste anbefalinger, og vil anbefale ham, hvor jeg hører der er job han kunne varetage.”

-Laila Bundsgaard