Vi tilbyder dig…

Vi har mange års erfaring i byggebranchen samt spidskompetence i styring af sager samt levering af fagspecifikke ydelser. Denne viden, erfaring og kompetence kan blive din, hvis du vælger at lade os hjælpe dig på din sag/projekt.

Om du skal bygge nyt hus, lave tilbygning eller i gang med et større byggeprojekt, så bestræber vi os på at skræddersy en/de services der passer til dig og dit behov. Hvor dit behov er, er vi også! om det så gælder byggerådgivning med tilsyn, konflikthåndtering eller indhentning af byggetilladelser m.v. så vil vi altid bistå og være tovholder for dig.

Vi vil være synlige igennem hele bygge-processen og kun lave de tilsyn på byggepladsen der kræves, for at dit projekt bliver en succes og når i mål på tid, kvalitet og økonomi.

Opgaverne vil blive løst i samspil med bygherren, entreprenørerne, andre rådgivere m.m., da vi ved at konstruktiv dialog med disse aktører, er et vigtigt parameter for opnåelse af det bedste resultat i netop dit byggeprojekt.

Vi vil bestræbe os på, at du ikke skal ligge vågen om natten over dit byggeprojekt, ved at sørge for at opgaverne bliver udført håndværksmæssigt rigtigt og med kontraktuel forpligtigelse fra leverandøren, så du ikke kommer til at få negative overraskelser undervejs samt efter overdragelse, ligesom det ligger os på sinde, at der ikke kommer til at være større økonomiske udsving end forventet.

Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtigende dialog. Vores byggerådgiver står altid klar, til at hjælpe dig…

Kontakt os