Vi skaber ro omkring dit bygge- og renoveringsprojekt

I Agreement Consulting har vi mange års erfaring i byggebranchen. Vores spidskompetencer inkluderer styring af sager samt levering af fagspecifikke ydelser. Denne viden, erfaring og kompetence kan blive din, hvis du vælger at lade os hjælpe dig med dit projekt.

Om du skal bygge nyt hus, lave tilbygning eller i gang med et større bygge- eller renoveringsprojekt, så skræddersyr vi vores services til dig og dit behov. Vi er med i dit ringhjørne uanset om det gælder byggerådgivning med tilsyn, konflikthåndtering eller indhentning af byggetilladelser m.v. Vi er altid klar til at bistå og være tovholder for dig, så du kan få ro i maven omkring forløbet. 

Vi er synlige igennem hele bygge-processen og udfører de tilsyn på byggepladsen der kræves, for at dit projekt bliver en succes og når i mål på tid, kvalitet og økonomi -hverken mere eller mindre.

Vi løser opgaverne i samspil med bygherren, entreprenørerne, andre rådgivere m.m., da vi af erfaring ved, at konstruktiv dialog med disse aktører er et vigtigt parameter for at opnå det bedste resultat.

Vi sørger for, at du ikke skal ligge vågen om natten over dit byggeprojekt. Det gør vi ved at sikre, at opgaverne bliver udført håndværksmæssigt korrekt og med kontraktuel forpligtigelse fra leverandøren, så du ikke får negative overraskelser hverken undervejs eller efter overdragelse. Vi arbejder også for, at der ikke kommer til at være større økonomiske udsving end forventet.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtigende dialog. Vores byggerådgivere står altid klar til at hjælpe dig…

Kontakt os