Byggetilbud

Har du brug for byggetilbud, så kan Agreement Consulting hjælpe dig i denne proces. Vi har et stærkt netværk, men ligeledes har vi også en tilbudsplatform der kan håndtere denne forespørgsel.

Foruden blot et tilbud, så validerer vi også de modtagne priser for forbehold og evt. manglende ydelser. Det er vores erfaring at du som forbruger skal være påpasselig med at forsøge selv at gennemskue et tilbud, ligesom et klart og gennemtænkt grundlag for afgivelse er nøglen til mindre hovedpine, hvorfor at du som bygherre er forpligtiget til at håndtere denne proces på et niveau der fordrer sikre bud og seriøse leverandører.

Der er flere elementære forhold der skal indgås og klarificeres førend realismen i byggeprojektet kan opstartes og fundamentet for denne opstart er forventninger og det grundlag og tilbud der ligger til grund for opstarten. Ved ikke at have fuldstændigt styr på alle forhold, så er risikoen for konflikt og projekt-fiasko tilstede.

Ved at entrere med Agreement Consulting, så sikrer du dig selv og får et professionelt grundlag, som kan gøre dig tryg ved at igangsætte det projekt som byggetilbuddet omfatter.

Kontakt os gerne for en yderligere dialog, om dine tanker og ønsker omkring dit byggeprojekt og heraf tilbud…

Kontakt os

“… Alle forudsete og uforudsete situationer er der taget seriøst og hurtigt hånd om fra Agreement Consulting ApS side, så der ikke opstod unødige forsinkelser.

Vi har fået god og saglig vejledning hele vejen igennem processen, man har aldrig været i tvivl om, at det var os, der i sidste ende var de endelige beslutningstagere.

Vi kan kun give Agreement Consulting ApS vores allerbedste anbefalinger og vil ikke være et sekund i tvivl om, hvor vi henvender os, hvis vi skulle få brug for en byggesagkyndig igen…”

- Lena Andersen og Henrik Andersen