Byggetilbud

Har du brug for byggetilbud, så kan Agreement Consulting hjælpe dig med at indhente dem fra dygtige fagpersoner. Foruden et stærkt netværk, har vi nemlig også en tilbudsplatform, der kan håndtere denne forespørgsel.

Vi kan også assistere med at gennemgå og validere de modtagne priser for forbehold og evt. manglende ydelser. Det er vores erfaring, at du som forbruger skal være påpasselig med at forsøge selv at gennemskue et tilbud med mindre du har indgående kendskab til fagområdet.

Et klart og gennemtænkt grundlag for ordreafgivelse er nøglen til mindre hovedpine, og som bygherre er du forpligtiget til at håndtere denne proces på et niveau, der fordrer sikre bud og seriøse leverandører.

Før du kan starte et byggeprojekt er der mange forhold at gennemgå og afklare. Fundamentet for denne opstart er en grundig forventningsafstemning og de foreliggende tilbud. Ved ikke at have fuldstændigt styr på alle forhold, så er risikoen for konflikt og projekt-fiasko tilstede.

Når du indgår et samarbejde med os i Agreement Consulting, så sikrer du dig selv og får et professionelt grundlag, som kan gøre dig tryg ved dels indhentning af tilbud og igangsætningen af dit projekt. Vi håndterer alle størrelser af projekter og kan også hjælpe dig med at komme godt fra start.

Vi hat udviklet vores eget projektstyringsværktøj, SystemSplendid, som er særligt udarbejdet til byggeprojekter. Det kan du tilkøbe på abonnement, hvis du vil have et nemt værktøj der sikrer dig fuldt overblik. Værktøjet giver nemlig også mulighed for at dele dokumenter med forskellige aktører på forskellige brugerniveauer og du kan føre logbog med processen. 

Kontakt os, hvis du også går i byggetanker og ønsker hjælp til byggetilbud.

Kontakt os

“… Alle forudsete og uforudsete situationer er der taget seriøst og hurtigt hånd om fra Agreement Consulting ApS side, så der ikke opstod unødige forsinkelser.

Vi har fået god og saglig vejledning hele vejen igennem processen, man har aldrig været i tvivl om, at det var os, der i sidste ende var de endelige beslutningstagere.

Vi kan kun give Agreement Consulting ApS vores allerbedste anbefalinger og vil ikke være et sekund i tvivl om, hvor vi henvender os, hvis vi skulle få brug for en byggesagkyndig igen…”

- Lena Andersen og Henrik Andersen