Byggestyring med Systemsplendid

Byggestyring involverer tit mange forskellige aktører, såvel inden for det konstruktionsmæssige, som de tekniske fagdiscipliner. Dette udfordrer koordineringer og planlægningen.

Agreement Consulting har derfor udviklet en projektstyringsplatformen SystemSplendid, som optimerer det kommunikative samt giver redskabet for opsamling af tegninger og dokumenter m.m. Dette er en digital platform, der benyttes med kundens og byggeaktørernes allerede indkøbte smartphone, tablets eller computer. Således er muligheden tilstede omkring at sikre kvalitetssikring af b.la. fotos, ligesom at alle aktører kan blive en del af teamet der målrettet sikrer resultatet. Platformen sikrer hurtig vidensdeling, et samlet opslagsværk samt unikke muligheder for planlægning. Med SystemSplendid får du en platform som samler alle faggrupper et sted.

Når vi i Agreement Consulting byggestyrer, opfordrer vi gerne vores kunder til at benytte denne løsning, da nærheden og projektloggen dermed konstant er opdateret, ligesom at dræbende mængder af e-mails undgås.

Byggestyring

Se mere om SystemSplendid på vores produkthjemmeside:

SystemSplendid

“… Det gav mig tryghed at jeg kunne følge med i processerne, selvom jeg ikke var nede på byggepladsen særligt tit… Så alt i alt, har vi været rigtigt godt tilfredse med systemet – det gav overblik, tryghed og vi modtog byggeriet til tiden, uden forbehold.”

Laila Bundsgaard

” I hele processen har vi desuden været tilkoblet Agreement Consulting’s projektstyringsprogram SystemSplendid. Derigennem har vi korresponderet med konsulenten, ført dagbog, gemt billeder, dokumenter osv. alt har på den måde været samlet et sted, hvilket har givet fuldt og hurtigt overblik over, hvad der har været aftalt og sket igennem hele byggeprocessen.”

Lena Andersen

“… Derudover har vi haft valgt at have alle data liggende fra afleveringen af huset, til 1. års gennemgang så vi selv kunne rapportere hvad der fremkom af mangler i denne periode.”

Laila Bundsgaard