Byggestyring med SystemSplendid

Byggestyring involverer tit mange forskellige aktører både inden for det konstruktionsmæssige og de tekniske fagdiscipliner. Dette udfordrer koordinering og planlægningen og kan kræve mange ressourcer af dig.

Agreement Consulting har derfor udviklet projektstyringsplatformen SystemSplendid, som optimerer de kommunikative processer samt danner base for opsamling af tegninger, dokumenter m.m. Det er oprindeligt udviklet med byggeprojekter in mente og er derfor særdeles velegnet til at håndtere alle former for bygge- og renoveringssager. 

SystemSplendid er en digital platform, der benyttes med dit og byggeaktørernes egne smartphones, tablets eller computere via et login.

Platformen højner muligheden for kvalitetssikring på projektet og giver blandt andet mulighed for:

  • Upload og arkivering af fotos, dokumentation mm
  • Føring af logbog/dagbog af processens fremskridt
  • Oprettelse af kontaktliste af alle involverede parter
  • Fildeling og oprettelse af forskellige brugerniveauer til samtlige relevante aktører, så du danner et team af relevante personer.

Platformen sikrer kort sagt hurtig vidensdeling, og er et samlet opslagsværk, der giver unikke muligheder for planlægning. Med SystemSplendid får du en platform, som samler alle faggrupper ét sted.

Når vi i Agreement Consulting byggestyrer, opfordrer vi gerne vores kunder til at benytte denne løsning, da nærheden og projektloggen dermed konstant er opdateret, ligesom du undgår at modtage og skulle forholde dig til dræbende mængder af e-mails.

Kort sagt kan SystemSplendid spare dig for en masse ressourcespild og være tidsbesparende og give dig det fornødne overblik der i sidste ende giver dig ro i maven omkring projektet. 

Du kan tilkøbe SystemSplendid som del af Agreement Consultings andre ydelser, men du kan også abonnere på systemet selvstændigt uden at anvende vores andre ydelser. 

Læs mere om SystemSplendid

Byggestyring

Kontakt os

“… Det gav mig tryghed at jeg kunne følge med i processerne, selvom jeg ikke var nede på byggepladsen særligt tit… Så alt i alt, har vi været rigtigt godt tilfredse med systemet – det gav overblik, tryghed og vi modtog byggeriet til tiden, uden forbehold.”

Laila Bundsgaard

” I hele processen har vi desuden været tilkoblet Agreement Consulting’s projektstyringsprogram SystemSplendid. Derigennem har vi korresponderet med konsulenten, ført dagbog, gemt billeder, dokumenter osv. alt har på den måde været samlet et sted, hvilket har givet fuldt og hurtigt overblik over, hvad der har været aftalt og sket igennem hele byggeprocessen.”

Lena Andersen

“… Derudover har vi haft valgt at have alle data liggende fra afleveringen af huset, til 1. års gennemgang så vi selv kunne rapportere hvad der fremkom af mangler i denne periode.”

Laila Bundsgaard