Byggesagkyndig

Agreement Consulting har vi igennem en længere årrække specialiseret os i at være byggesagkyndig indenfor alle discipliner inden for byggeri og vores team spænder over arkitekter, konstruktører og ingeniører.

Vores medarbejdere er uddannede til at varetage opgaven med største fokus på kvalitet, udførselsmetoder samt sikre, at du som kunde og forbruger modtager det rigtige produkt udført på den korrekte måde.

Vi ved om nogen, hvor problemerne oftest optræder og vi passer på dig igennem hele forløbet, så du får hvad du har betalt for hos din byggeleverandør.

Agreement Consulting gennemser din kontrakt (meget gerne før underskrift), styrer koordineringen med entreprenørerne og udfører tilsyn på sagen. På baggrund af disse opgaver og undervejs, udfører vi arbejdsnotater og tilsynsnotater for at have dokumentationen på plads og klar til både afleveringsforretningen og det senere 1-årseftersyn m.v.

I  forbindelse med dit projekt har du også mulighed for at tilvælge adgang til vores digitale redskab “SystemSplendid” til en attraktiv pris. Systemet er et særdeles praktisk projektstyringsværktøj som dels kan anvendes undervejs til styringen og til at danne overblik men også til fortsat arkivering efter endt projekt. Systemet er med til at sikre et højt kommunikativt niveau og fungerer ved tilvalget som opsamlingssted for al dokumentation på sagen lige fra fotos igennem byggeforløbet til notater og log af fremdrift og vejrdata m.m.

Du er i gode hænder hos os i Agreement Consulting. Vores vigtigste rolle er at være på forkant med processen og løbende involvere dig i forløbet. Vi er din kompetente medspiller, der kender regler og krav – både de nedfældede og de uskrevne. Vores ekspertise og erfaring gør os i stand til at styre byggeriet udenom tvister, konflikter og negativ udvikling.

Vi har gjort en forskel for mange private kunder gennem tiden og kan også hjælpe dig til at få styr på dit projekt.

Kontakt os og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig…

Kontakt os

Agreement Consulting har hele tiden været en værdifuld og meget professionel rådgiver, og de har håndteret opgaverne og udfordringerne på en afbalanceret måde, således at vi har haft mulighed for selv at være involveret i det omfang, vi har haft brug for og indsigt til. Ud over Agreement Consultings egen betydelige viden om byggeri og om de udfordringer, som selve processen kan byde på, så har Agreement Consulting også et stort fagligt netværk, som de i flere tilfælde har trukket på, og det har vi haft meget udbytte af.”

Klaus og Lise Pedersen / byggeri af parcelhus med Agreement Consulting som byggesagkyndig