Byggesagkyndig

Agreement Consulting har igennem en længere årrække, specialiseret sig i at være byggesagkyndig indenfor alle discipliner. I dag er vores ressourcestamme arkitekt, konstruktører og ingeniører. Vores medarbejdere er uddannede til at varetage opgaven med største fokus på kvalitet, udførselsmetoder samt sikre dig som forbruger, at du også modtager det rigtige produkt udført på den korrekte metode.

Vi ved om nogen, hvor problemerne optræder og igennem forløbet, vil vi passe på dig som vores kunde, så du får hvad du har betalt for, hos din byggeleverandør.

Agreement Consulting gennemser din kontrakt (og gerne før underskrift) samt har koordineringen med entreprenørerne og udfører tilsyn på sagen. På baggrund af dette, udfører vil arbejdsnotater og tilsynsnotater, for at have dokumentationen på plads og klar for såvel afleveringsforretningen, som det senere 1 års eftersyn mv.

Ligeledes tilbyder vi at vores privatkunde, kan benytte vores digitale redskab benævnt SystemSplendid, så vi sikre et højt kommunikativt niveau samt opsamler al dokumentation på sagen et sted, lige fra foto igennem byggeforløbet til notater og log af fremdrift og vejrdata m.m.

Hos Agreement Consulting er du som kunde i gode hænder. Her er vores vigtigste rolle at involvere dig i forløbet og give dig en medspiller der kender regler og krav, til såvel nedfældede som uskrevne. Alt dette medfører at vi kan styre byggeriet udenom tvister, konflikter og negativ udvikling.

Vi henviser til vores mange kundereferencer, hvor der blandt andet nævnes:

Agreement Consulting har hele tiden været en værdifuld og meget professionel rådgiver, og de har håndteret opgaverne og udfordringerne på en afbalanceret måde, således at vi har haft mulighed for selv at være involveret i det omfang, vi har haft brug for og indsigt til. Udover Agreement Consultings egen betydelige viden om byggeri og om de udfordringer, som selve processen kan byde på, så har Agreement Consulting også et stort fagligt netværk, som de i flere tilfælde har trukket på, og det har vi haft meget udbytte af.”

Kontakt os og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig…

Kontakt os