Byg nyt hus

Går du med tankerne om at bygge et nyt hus, så er der mange forhold, der skal fastlægges. Når du Ved at benytte Agreement Consulting ydelser har os med i processen, så sikrer du dig, at der bliver taget hånd om forventninger og udfordringer. Vi er med dig fra start – og gerne før du underskriver en kontrakt – og passer på dig og dit projekt fra start til slut.

En af vores tidligere kunder siger:  

Vi har helt fra planlægningstidspunkt haft Agreement Consulting med i alle overvejelser, beslutninger og møder i forbindelse med opstart og udførelse af byggeriet af vores parcelhus. Faktisk har de været på banen lige indtil alt var på plads efter 1-års gennemgangen.

Dette har givet os en dejlig mavefornemmelse under hele forløbet og vi har oplevet, at håndværkere, tilsynsførende mv. har haft stor respekt for de udtalelser Agreement Consulting har forelagt dem. Disse udtalelser er også fremlagt på en rolig og velovervejet måde (både de skriftlige og de mundtlige), så ingen var i tvivl om, hvad budskabet var. Alle forudsete og uforudsete situationer er der taget seriøst og hurtigt hånd om fra Agreement Consultings side, så der ikke opstod unødige forsinkelser.

Vi har fået en god og saglig vejledning hele vejen igennem processen, men har aldrig været i tvivl om, at det var os, der i sidste ende var de endelige beslutningstagere.

Vi kan derfor kun give Agreement Consulting vores allerbedste anbefalinger, og vil ikke være et sekund i tvivl om, hvor vi skal henvende os, hvis vi skulle få brug for en byggesagkyndig igen”.

Vil du også gerne have os med på holdet til at sikre dig fuld tryghed, når du skal bygge et nyt hus? Så kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om dine drømme…

Kontakt os