En ny dag – et ny inspirerende projekt: Gateway til Sjælland.

En ny dag – et ny inspirerende projekt! 😎 

Forleden præsenterede vi vores nye projekt – ”Gateway til Sjælland”, som flere aktører har været gået sammen om. 🤝 
 
Projektets primære vision er at skabe en innovativ og bæredygtig 🌿 tårnbygning, der skal skabe rammerne for et velkomstcenter til hele Sjælland. I velkomstcenteret kan sjællandske kulturelle og lokale seværdigheder blive præsenteret som appetitvækkere for nærmere besøg af de egentlige seværdigheder i hele Regionen. 

Bygningen skal, både indvendigt og udvendigt, baseres på at anvende nytænkende teknologi og IT, så det fremstår som et visuelt pejlemærke for fremtidig udstillingsteknik og innovativt byggeri. Visionen er derfor også, at udstillingen af Sjællandske seværdigheder skal opleves med brug af den nyeste teknik inden for lys, lyd, virtuelt reality og hologramteknik. 🚀 
 
”Der er intet mindre end et spektakulært projekt som kan ”sælge” hele vores område og projektens navn derfor også Gateway til Sjælland”. – siger Jacob A.G. Stryhn, CEO af Agreement Consulting –

Projektet er båret på lokale kræfter og således har vi indtil nu investeret med allokeret ressourcer til projektering, kalkulationer, design-udarbejdelse, materiale, film og utal af møder bla. med mulige investorer etc. Igennem efterhånden mange måneder. Fælles og alle involverede er, at de brænder for at skabe udvikling for Vestsjælland.

Jeg har på vegne af Agreement Consulting, været en del af de lokale erhvervsfolk/virksomheder, som har været nede i ”maskinrummet” i samarbejdet omkring projektet og med bla. at få gjort det klar til offentliggørelse. Jeg er sikker på at projektet vil nyde endnu mere offentlig bevågenhed senere.”