En anden dag – Endnu et godt projekt!

En anden dag – Endnu et godt projekt!

Hos Agreement Consulting er vi glade for at være en del af de projekter, der betyder noget og hvor vi kan dele ud af vores faglige ekspertise!

I går besøgte vi det nye logistikcenter på Amager, hvor vores team bidrager med detailprojektering af alle elinstallationerne samt al designdokumentationen på stærk- og svagstrømssiden.

Det er en bygningsmasse på 27.000 m2 samt et tilhørende parkeringsdæk på 7.500 m2 som opføres inde på lufthavnens område til håndtering af indkommende og udgående flyfragt.

Som en vigtig del af vores arbejde såvel som kvalitetskontrolprocessen er vi altid glade for at forlade kontoret, tage sikkerhedshjelmen på og se, hvordan vores løsninger fungerer i virkeligheden! Og det gjorde vi så! Her ser du vores medarbejder el-installatør Ylber Abazi samt vores direktør Jacob Stryhn, der var på inspektion på siten på  logistikcenteret , for at have samtaler med vores kunde, men også for at sikre en høj kvalitet af vores arbejde samt verificere, at vores foreslåede effektive metode og løsningsvalg  også er udført som anvist.

Tak til vores kunde KT Electric for at vælge vores ekspertise til dette projekt!

Vi er glade for samarbejdet.